VÂNDUT

DOMNEȘTI 2

Hera Residence este un ansamblu de vile noi tip duplex situate la mai putin de un kilometru de centura Bucuresti. Mai exact, casele se afla la intrarea în comuna Domnesti, judetul Ilfov, pe strada Tudor Vladimirescu continuarea de dupa centura a Prelungirii Ghencea.

Pretul unei case este de 69.900 de euro cu doua dormitoare sau 79.900 de euro cu 3 dormitoare și include toate finisarile specificate în pagina de preturi și caracteristici.

Accesul se face foarte usor, direct din strada Tudor Vladimirescu pe drumul de servitute denumit de curand strada Horoscopului, deoarece locatia vilelor este stradala, nefiind nevoie sa parcurgeti un drum lung și anevoios pe caile și potecile de servitute ale altor terenuri. Drumul de servitute și zona au caracter privat și este folosit doar de proprietarii caselor, ceea ce inseamna trafic redus, confort și liniste.

Ansamblu de vile este construit pe o suprafata de 10.000 mp, și este format din 30 de case exclusiviste tip duplex P+1. Primele 8 case cu 3 dormitoare au fost gata în luna august 2013 și au fost vandute, urmatoarele 14 cu 2 dormitoare în luna iunie 2014, iar ultimele 8 cu 3 dormitoare vor fi gata în luna octombrie 2014 și pot fi achizitionate în 2 variante:

la gri - acoperis, termopan, tencuiala în interior, lavabila alba, finisata la exterior cu polistiren și culoare, gard, parcare amenajata cu pavele

la cheie - curte amenajata, instalatii sanitare și electrice, prize, gresie, faianta, parchet, centrala, calorifere, bai complet utilate, sistem de supraveghere, alarma.